Menu

Algemene voorwaarden

Feather

Huisreglement en Algemene Voorwaarden van Groepsaccommodatie de Brabantse Nacht

Wij heten u van harte welkom in ons vakantieverblijf. Om een prettig verblijf te garanderen, hebben wij een huisreglement opgesteld. Met het akkoord gaan of plaatsen van een boeking, accepteert diegene die bij ons boekt ons huisreglement. De persoon die boekt is eindverantwoordelijk voor de naleving en de communicatie omtrent dit reglement naar de rest van de groep.

 1. Wij vragen u om respectvol met ons vakantieverblijf om te gaan.
 2. Inventaris zoals tafels en stoelen die binnen staan, mag u niet buiten op het terras of in de tuin gebruiken. Hiervoor is het buitenmeubilair bedoeld.
 3. Wij vragen u om inventaris en/of meubels niet te verplaatsen. Wilt u meubels en/of bedden toch verplaatsen, dan kan dat uitsluitend in overleg met ons.
 4. Het is niet toegestaan om binnen te roken. Roken kan buiten, waarbij wij u vragen om volledig afgekoelde sigaretten in het restafval te deponeren.
 5. Tijdens uw verblijf bent u verantwoordelijk voor het gehuurde vakantieverblijf. Sluit altijd alle deuren en neem de sleutel mee als u het verblijf verlaat.
 6. Houd toezicht op uw kinderen.
 7. Wij hanteren een nachtrustperiode tussen 22:00 en 8:00 uur in de ochtend. Natuurlijk kunt u buiten nog heerlijk op het terras zitten. Maar na 22:00 uur vragen wij u om rekening te houden met de omgeving.
 8. Als iets kapot gaat of beschadigd raakt, horen wij dat graag zo spoedig mogelijk, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Wij vinden het zeer onprettig als wij na vertrek schade ontdekken welke u ons niet heeft gemeld.
 9. Eventuele veroorzaakte schade en/of het “te vuil” achter laten van ons verblijf, wordt verrekend met de waarborg. Indien het schadebedrag hoger is dan de betaalde waarborg, spreekt het voor zich dat u deze schade en/of extra kosten vergoedt.
 10. Het afval dient zorgvuldig gescheiden te worden in de daarvoor bestemde afvalcontainers.
 11. Het is niet toegestaan om beschadigingen aan te brengen middels spijkers, punaises, duck-tape, plakband confetti e.d.
 12. U kunt parkeren op de daarvoor beschikbaar gestelde parkeerplaatsen.
 13. Bij vertrek:
  1. Laat ons vakantieadres netjes en veegschoon achter.
  2. Het beddengoed dient op 1 plek verzamelt te worden. Mocht u ook gebruik hebben gemaakt van onze handdoeken, dan deze ook op dezelfde plek verzamelen.
  3. Maak de koelkast en vriezer leeg.
  4. Plaats het serviesgoed schoon en droog terug op de daarvoor bestemde plaats.
  5. De vaatwasser is uitgeruimd en schoon.
  6. Zorg voor een schone oven en/of magnetron.
  7. Schakel elektrische apparaten uit.
  8. Gooi huishoudelijk afval uit de vuilnisemmers en vuilnisbakken weg in de daarvoor bestemde afvalcontainer buiten.
  9. Zorg voor een schoon buitenterrein.
  10. Controleer of alle deuren en ramen gesloten zijn.

Algemene informatie en annuleringsvoorwaarden

 • Betalingstermijnen: 50% binnen 2 weken na boeken en 50% uiterlijk 4 weken voor aankomst

Annuleringstermijnen

 • Bij een annulering meer dan twaalf maanden voor de ingangsdatum, 10% van de overeengekomen prijs.
 • Bij annulering binnen zes tot twaalf maanden voor de ingangsdatum, 30% van de overeengekomen prijs.
 • Bij annulering binnen vier tot zes maanden voor de ingangsdatum, 70% van de overeengekomen prijs.
 • Bij annulering binnen twee tot vier maanden voor de ingangsdatum, 80% van de overeengekomen prijs.
 • Bij annulering binnen twee maanden voor de ingangsdatum 95% van de overeengekomen prijs.
 • Bij annulering op of na de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

Covid-19 uitgangspunten

Mochten er ten gevolge van de COVID-19 pandemie aangescherpte overheidsmaatregelen zijn, waardoor uw verblijf niet toegestaan is, dan zal uw (aan)betaling blijven staan en kunt u uw verblijf verplaatsen naar een andere beschikbare periode. Kiest u voor een duurdere periode of liggen de tarieven later in de nieuwe periode hoger, dan spreekt het voor zich dat u het verschil bijbetaald.

Bang zijn voor COVID-19* of een andere pandemie is geen geldige reden om te annuleren.

Wanneer één of meerdere personen van uw groep niet aanwezig* kunnen zijn doordat ze bijvoorbeeld positief testen, uit het buitenland moeten komen, of in quarantaine zitten, is dit geen geldige reden om uw boeking te kunnen verplaatsen en of annuleren zonder kosten. Uw boeking blijft staan en de rest van de groep kan gewoon bij ons op locatie komen.

* Bespreek eventueel met uw verzekeringsadviseur welke verzekeringsmogelijkheden er zijn rond een pandemie, bij ziekte, overlijden of bijvoorbeeld een ongeval, waardoor jullie ons verblijf niet zouden kunnen bezoeken.

Met vriendelijke groet en tot ziens op ons mooie vakantieverblijf!